Cum sa faci ochii arabă stil

Vrei să aruncăm o privire la un atac de cord? Plasați un pariu pe machiajul ochilor arabă stil, tip de tehnologie, care subliniază intensitatea dvs. de vedere, subliniind sprancenele si genele cu întuneric și foarte atractive nuante. Acest tip de machiaj este utilizat pe scară largă arabe femei, deoarece acestea poartă un văl care acoperă fața lor, și, prin urmare, pur și simplu arată ochii și, prin urmare, crește foarte atractiv și feminin make-up.

Este foarte complexe de make-up, care poate fi însoțită de mai colorate și atractive fard de pleoape (albastru, turcoaz, trandafiri etc), beneficiind astfel de combinație este foarte primitor, cu negru dermatograf pentru ochi. În acest articol vă vom spune cum să facă ochii în stil arab, ca să știți cum de a crește puterea dvs. de vedere.

Machiaj in stil arab unic subliniază frumusețea ochilor tăi, astfel încât, dacă doriți să utilizați acest tip de make-up, va trebui să alegeți pentru a aplica baza pentru machiaj dvs. tonuri de piele, bine blur sub dumneavoastră pometi, nas și bărbie. Dacă doriți să обрамить fata lor, aveți posibilitatea să aplicați un pic de fard de obraz pe pometi, pentru a профилировать fracțiuni lor, dar alegerea friptură de culoare, lăsând roz. Вкак vă vom spune, modul corect de a aplica baza de machiaj.

Pentru machiajul buzelor alege cele mai bune de luciu sau ușor roz buza, pentru a le ușor s-au remarcat, dar nu este filmat de stele în ochii, care sunt principala atractiv de acest tip de machiaj.

Cum sa faci ochii arabă stil-Pasul 1

Două

Vom începe machiajul ochilor stilului arab. Primul lucru ce trebuie să faceți este de a provoca neutru nuanta pe pleoapa, care ne va ajuta să ne unifica culoarea pielii această parte a corpului; o idee bună este de a alege mată de culoare bej sau orice altă nuanță, similar cu culoarea pielii tale. Pariuri mat finisaj vă va ajuta să obțineți rafinat și perfect vedere, pentru a continua acest machiaj.

Trei

Acum, când ne-am unit culoarea pielii, vom aplica fard de ochi. Așa cum am arătat mai sus, culoarea poate fi la latitudinea dumneavoastră, deoarece acest tip de machiaj permite mai întunecată și ochi negri, tipice pentru desert femei, sau mai vibrante nuante curat индуистском stil de femei. Astfel, puteți alege întunecată elveția umbra sau verde smarald, aur și așa mai departe.

După ce ați ales cea mai buna culoare pentru ochi, este rândul tău de a aplica-l pe pleoape. Pentru a de culoare a fost mai bine, vă sfătuim să faceți acest lucru cu o perie și marcați ochii piscină, astfel încât vă va fi mai ușor pentru a delimita fata lor, nu trec. Вкак vom explica pas cu pas cum să se aplice fard de ochi.

Cum sa faci ochii arabă stil-Pasul 3

Patru

Acum vom continua cu umbra pentru ochi, pentru că vom mai crește vedere, folosind o culoare care contrastează cu astfel de nuanță, dar un pic mai ușor; de exemplu, dacă am ales umbra negru, acum putem alege albastru sau gri, dacă am ales violet, acum putem декантироваться roz.

Trebuie să aplicați acest peste nuanta mai deschisa pe pleoapa, pentru a ne ochii străluceau de propria lumină și de a face culoarea mai vie și dinamică. Scopul este de a обрамить toate pleoapa de aceste nuanțe, care va face ochii noștri puternic și mare seducatoare.

Cinci

După ce avem o umbra de listă, următorul pas este de a aplica dermatograf, care va marca arabă stil ochi atât de caracteristic. Pentru a obține un finisaj perfect, vă recomandăm să utilizați unul care se numește „Kohol” și care este un lichid, astfel, veți obține prelungi look-ul și rezultatul final, care o căutăm.

Pentru a delimita ochii, vom începe cu partea de sus a genelor, incepand cu слезного și aducând perie până la sfârșitul ochii, ținându-pulsul este bine și încercarea de a obține o linie, treptat, a crescut grosimea de puțin a-l atinge. Ar trebui să termine cu multe minți în direcția în sus, astfel încât să obțineți acest șocant vedere.

Zona lacrimal zona trebuie să fie bine evidențiată, astfel încât aveți nevoie pentru a va face, de asemenea, negru dermatograf, persecută pe toată curbura și încercarea de a combina genele de sus cu cele inferioare. Astfel, veți fi mai bine профилировать ochii, subliniind lor naturala forma și creșterea frumusetea lor. Puteți prelungi-l în jos un pic, pentru a obține migdale efect.

Atunci când alegeți un ochi, atingere final va fi aplicarea de rimel negru pentru gene, pentru a răsuciți-le și de a obține un efect general. Vă recomandăm să faceți mai multe straturi, pentru a le face perfect încadrată de ochii tăi și de a obține efectul arabe, de ochi, de care avem atât de multe în căutarea pentru.

Șapte

De asemenea, trebuie să ia în considerare un alt element care va fi parte a ta de machiaj da sau da: sprancene. Ei primesc încadrarea dumneavoastră de vedere, și ele pot amplifica intensitatea acesteia, astfel încât vă recomandăm să le purtați bine curățate, cu cea mai bună formă pentru tipul tau de fata si le purta conturate. Pentru a face acest lucru veți avea nevoie de doar un creion special conceput pentru sprancene, sau, dacă nu aveți unul, puteți să aplicați o nuanta de culoarea naturală a părului și de a desena conturul.

Вкак vă vom spune cum să conturez sprancenele pas-cu-pas, astfel încât să puteți maximiza dvs. de vedere.

Cum sa faci ochii arabă stil-Pasul 7

Dacă doriți să citiți mai multe articole similare, modul de a face ochii în stil arab, vă recomandăm să intre în categoria noastră de produse cosmetice și de igienă personală.