12 moduri de a elimina ridurile de repede…

moduri de a elimina ridurile de repedeRetinoizi – inclusiv crema Retin a

 1. Evita Expunerea la Soare

Acest lucru este, probabil, una dintre cele mai bune moduri de a elimina ridurile, deoarece soarele poate face pielea începe să scadă, astfel încât atunci când te duci pentru a te expune la soare… să fie Sigur de a utiliza de protecție solară, care va proteja pielea de razele UVA/UVB.

 1. Stop Fumat

Poate că nu știți că fumatul poate provoca riduri, și chiar fiind în jurul valorii de oameni fumatul poate provoca, de asemenea, riduri, prin urmare…

Dacă soțul sau partenerul fumeaza, cereți-le să fumeze în afara casei, și…, de Asemenea, încercați să stați departe de acele locuri unde nu se fumează, și…

Dacă se pare foarte dificil să renunțe la fumat – Uite aici 7 moduri de a opri fumatul.

 1. Exfoliaza Pielea Ta

În ciuda faptului că exfolierea poate fi un pic prea dur pentru pielea ta, acest lucru va ajuta pentru a elimina ridurile intr-un mod natural. Pielea moartă, cum ar fi praf și murdărie, tind să se acumuleze în cazul în care formează falduri si a ridurilor, care va face ridurile mai evidente.

Exfolierea ajuta la indepartarea acestor celule moarte. Acest lucru permite apariția unui nou piele, care este mult mai sanatoasa, care va face fata mai curat și un aspect mai strălucitor.

 1. Au O Odihnă Bună

Asigurați-vă că în fiecare seară poți dormi perioadă de timp corespunzătoare. Dacă nu, și se produce un exces de hormon cunoscut sub numele de cortizol, iar acest lucru la rândul său se descompune celulele. Dacă dormi suficient, corpul tau va produce mai mult hormon uman de crestere, iar acest lucru la rândul său, va ajuta pielea ta să fie gros și încă mai au elasticitate.

 1. Folosiți Ochelari de Citit în Loc de a cruciș

Dacă entrecierras prea ochi atunci când aveți dificultăți de lectură, pielea ta poate forma sub suprafața pielii tale ceea ce este cunoscut sub numele de brazde. De asemenea, ar trebui să utilizați ochelari de soare, dacă ai de gând să stai sub expunerea la soare, pentru a evita ca esti cruciș ochii. Ochelarii pot proteja, de asemenea, zona de piele, care este situat în jurul ochilor.

 1. Mănâncă PeșteRetinoizi

Dacă mâncați mai mult de somon poate ajuta la eliminarea ridurilor. Somon și alte pește de apă rece poate oferi, de asemenea, cu o cantitate suplimentară de proteine. Va oferi, de asemenea, cu o sumă bună de omega-3 și alți acizi grași. Acizi grași, de asemenea, hrănesc pielea, și de a ajuta acest lucru pentru a menține un aspect tineresc, și, evident, acest lucru înseamnă mai puține riduri.

 1. Ciocolată În Loc De Cafea

Cacao conține epicatechins și catechine, care ajuta la mentinerea pielea protejata de arsurile solare. Acesta poate ajuta, de asemenea, să se înmoaie pielea ta.

 1. Nu-L Spălați Prea Mult Fata

Se spală fața cu apă de la robinet poate elimina uleiurile naturale, care ajuta la protejarea pielii de la probleme ale pielii și pentru a preveni ridurile. Dacă sunteți speli pe fata prea des va elimina aceste uleiuri și barierele naturale de protectie a pielii.

 1. Utilizați Alte Tratamente Topice Pentru A Elimina Ridurile

Există multe creme și alte ingrediente care pot ajuta la reducerea ridurilor, iar majoritatea dintre aceste ingrediente pot fi găsite în unele tratamente contra, precum și în tratamentul de o bază de prescripție medicală – Acestea sunt câteva dintre ingredientele care pot ajuta la reducerea ridurilor…

Us Food and Drug administration (FDA) doar a aprobat tretinoin pentru tratamentul ridurilor. Aceasta este o crema baza de prescriptie medicala, care a fost conceput pentru a reduce ridurile și liniile de expresie, și este, de asemenea, cunoscut pentru a ajuta la tratarea daune soare.

Retinolul este o sursa excelenta de Vitamina a, și pot fi găsite în multe produse care pot fi achiziționate fără a necesita o baza de prescriptie medicala, ca Vioderm

Aha – Alfa Hidroxil

Acești acizi pot ajuta, prin îndepărtarea stratului superior al pielii și îndepărtarea celulelor moarte ale pielii. Acest lucru reduce ridurile, în special în zona din jurul ochilor. Ele pot ajuta, de asemenea, pentru a produce colagen.

Vitamina C

Vitamina C este cunoscută pentru că ajută la producerea de colagen, și, de asemenea, poate proteja pielea de razele UVB si UVA. Vitamina C poate fi achiziționat de la prezentarea unui unguent și, de asemenea, ajuta la lupta impotriva problemele de pigmentare și unele condiții inflamatorii la nivelul pielii.

 1. Tratamente Spa Care Vă Ajută la eliminarea ridurilorAha - Alfa Hidroxil

Coaja

Există multe peeling chimic, care poate ajuta să aveți o piele care arata mai fina. Coaja, într-un anumit sens, este conceput pentru a „arde” stratul superior al pielii. La rândul său, peeling cauzează deteriorare a pielii care provoacă pielea să producă colagen nou.

Dermabraziune

Dermabraziunea este o altă metodă care ajută la reducerea ridurilor. Aceasta tehnica foloseste un aspirator instrument, împreună cu câteva cristale ușoară chimice care elimina stratul superior al pielii. Acest lucru are ca rezultat faptul că dezvăluie o piele mai tanara si mai moale. În timpul acestui proces, ridurile par să dispară, precum și liniile de expresie.

 1. Utilizați Aceste Acasă Căi De Atac Pentru A Reduce Ridurile…
 • Masaj facial cu ulei de cocos înainte de a merge la culcare, sau…
 • Aplica suc de lamaie de cateva ori pe zi, sau…
 • Evita consumul excesiv de alcool si renunta la fumat, sau…
 • Frecati centrul de ananas pe față, lasă-l pentru aproximativ 5 minute și apoi se clătește de pe fata ta, sau…
 • Atunci când de spalat pe fata, nu freca, sau…
 • Faceți o pastă prin amestecarea de zahăr de trestie, și turmeric, apoi se aplică la fata ta, lăsați-l pentru un timp și apoi se clătește, sau…
 • Fața ta o spală în fiecare noapte și de a folosi o crema hidratanta.
 1. Menține pielea hidratată

Ridurile nu vor reuși să observați atunci când pielea ta e celulele sunt hidratate, deci, bea o cantitate suficientă de apă, și asigurați-vă că utilizați o crema hidratanta cu agenți de hidratare în celulele pielii pentru a atrage cea mai mare cantitate de apa pentru a le astfel încât să puteți elimina ridurile.

Pentru A Preveni Ridurile…

Folositi creme hidratante care contin Vitamina K, și…

Luați Multivitamine, care va furniza organismului mineralele și vitaminele necesare pentru a preveni ridurile, și…

Este de a pune felii de castravete pe ochi, astfel încât să puteți reduce cercurile intunecate (cearcanele) si a ridurilor.